Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Ενημέρωση | Γραφείο Τύπου | Κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη την παραμονή Χριστουγέννων Έτους 2016

Κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη την παραμονή Χριστουγέννων Έτους 2016

Εκτύπωση

kalanta_xristoygennon_193_MLRSΤην Παρασκευή και το Σάββατο 23 και 24/12/2016 επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο και έψαλαν τα κάλαντα, μεταξύ άλλων, κλιμάκιο στρατιωτών της 193 Μοίρας ΠΒ-MLRS από την Ελευθερούπολη, ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Ν. Καβάλας, οι μαθητές από το Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Καβάλας, ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Καβάλας, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, η Στρατιωτική Μουσική της 25ης Ταξιαρχίας και της 20ης ΧΧΤΘΜ, η Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας και ο Σύλλογος Εβριτών Ν. Καβάλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας ευχήθηκε σε όλους «Καλά Χριστούγεννα και να υλοποιηθούν όλες οι ευχές και η γέννηση του Θεανθρώπου να χαρίζει “επί γης ειρήνη και εν ανθρώποις ευδοκία” και στον καθένα προσωπικά υγεία, δικαίωση και ευτυχία». 

kalanta_xristoygennon_filarmonikh_dhmoy_Kavalas

kalanta_xristoygennon_moysiko_sxoleio_Kavalas

 

kalanta_xristoygennon_paidopolh_1kalanta_xristoygennon_paidopolh_2

 

kalanta_xristoygennon_syllogos_AMEA_n_Kavalaskalanta_xristoygennon_syllogos_Evritwn

 

kalanta_xristoygennon_syllogos_filwn_moysikhs

 

kalanta_xristoygennon_syllogos_ypallhlwn_PE_Kavalas

kalanta_xristoygennon_XXTTHM_Kavalas

 

 

 

 

 

 

Την Παιδόπολη της Καβάλας επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας την Παρασκευή, 23-12-16 και αντάλλαξε ευχές με τα παιδιά και το προσωπικό. Ο κ. Μαρκόπουλος ανέφερε σχετικά «Επισκεφθήκαμε, σήμερα, την Παιδόπολη, συνεχίζοντας την παράδοση που δημιουργήσαμε εδώ και 6 χρόνια με τον αείμνηστο Γ. Παυλίδη να δίνουμε το παρόν στο συγκεκριμένο ίδρυμα, να ανταλλάσουμε ευχές με τα παιδιά και να τους προσφέρουμε τα δώρα που τότε διέθετε προσωπικά ο αείμνηστος Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης και σήμερα εγώ. Θέλω να ευχηθώ να μην υπάρχουν παιδιά σε ιδρύματα και όλα τα παιδιά του κόσμου να ζουν αρμονικά με τις οικογένειές τους».