Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Ενημέρωση | Γραφείο Τύπου | Δελτίο τύπου σχετικά με την αλωνιστική περίοδο 2019

Δελτίο τύπου σχετικά με την αλωνιστική περίοδο 2019

Εκτύπωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΠΑΜΘ/ΠΕ Καβάλας και ειδικότερα το Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, ενημερώνει όλους τους θεριζοαλωνιστές ότι η αλωνιστική περίοδος του έτους 2019 ορίστηκε στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ. για τα Σιτηρά τον Αραβόσιτο, Ηλίανθο κ.α προϊόντα που συλλέγονται με Θεριζοαλωνιστικές μηχανές από 1 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου.

Η επιτροπή Έλεγχου γεωργικών μηχανημάτων ανακοινώνει ότι ο έλεγχος των Συνοδευτικών για την θεώρηση των αδειών τους για την ανωτέρω περίοδο θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Στις 28 Μαΐου στον Αμυγδαλεώνα απέναντι από το γήπεδο για τους θεριζοαλωνιστές του Δήμου Παγγαίου και Δήμου Καβάλας, στις 09:00 το πρωί.

Στις 29 Μαΐου στην Χρυσούπολη δίπλα από το γήπεδο για τους θεριζοαλωνιστές του Δήμου Νέστου, στις 09:00 το πρωί.

Όσοι από τους θεριζοαλωνιστές δεν έχουν υποβάλει αίτημα παρακαλούνται να σπεύσουν ΑΜΕΣΑ στην Δ.Α.Ο.Κ. Καβάλας (γραφείο 412) για να καταθέσουν αίτηση μαζί με το σχετικό παράβολο την Βεβαίωση του Συλλόγου Θεριζοαλωνιστών και την Βεβαίωση από εξουσιοδοτημένο συνεργείο και να ετοιμάσουν τα συνοδευτικά τους για έλεγχο σύμφωνα με το ανωτέρω πρόγραμμα.