Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Ενημέρωση | Γραφείο Τύπου | Επίσκεψη του αποχωρούντα Διοικητή της 2ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος της Ελληνικής Ακτοφυλακής

Επίσκεψη του αποχωρούντα Διοικητή της 2ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος της Ελληνικής Ακτοφυλακής

Εκτύπωση
20190515_episkepsi_dioikhth_2hs_perif_dioikhshs_Limenikoy_swmatosΤον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, ο αποχωρών Διοικητής της 2ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος της Ελληνικής Ακτοφυλακής, Υποναύαρχος κ. Γεώργιος Περδικούρης, ο οποίος συνοδευόταν από τον νέο Διοικητή που αναλαμβάνει τη συγκεκριμένη διοίκηση, Αρχιπλοίαρχο κ. Πασσάδη Νικόλαο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας ευχαρίστησε τον αποχωρούντα Διοικητή για τις υπηρεσίες τις οποίες παρείχε στην περιοχή μας και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, καθώς αναλαμβάνει Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος του Λιμενικού Σώματος με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Λιμενικού Σώματος στις ΠΕ Καβάλας και Θάσου, ενώ ταυτόχρονα καλωσόρισε τον νέο Διοικητή της 2ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος της Ελληνικής Ακτοφυλακής, κ. Πασσάδη Νικόλαο.