Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Ενημέρωση | Γραφείο Τύπου | Τέταρτη εκδήλωση του Φεστιβάλ VIA EGNATIA 2017

Τέταρτη εκδήλωση του Φεστιβάλ VIA EGNATIA 2017

Εκτύπωση

egkainia_foto1Με επιτυχία ξεκίνησε προχθές η τέταρτη (και τελευταία) εκδήλωση του Περιφερειακού Φεστιβάλ VIA EGNATIA όσον αφορά τις Π.Ε. Καβάλας & Θάσου. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 01/09/2017 πραγματοποιήθηκαν στο «Καλογερικό», στον Λιμένα της Θάσου τα εγκαίνια της διακρατικής ελληνορωσικής έκθεσης φωτογραφίας, η οποία θα διαρκέσει ως τις 09/09 ε.ε. Στην τελετή των εγκαινίων παρέστη, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της αεροπορικής εταιρίας Ellinair κ. Ι. Μουζενίδης, ο οποίος εγκαινίασε την έκθεση μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας.

egkainia_foto2

 

 

Ο κ. Μουζενίδης αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση αναφέρθηκε στα καλά αποτελέσματα των πτήσεων που ξεκίνησε φέτος, η Ellinair από και προς το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας καθώς και στις προοπτικές στο μέλλον.

egkainia_foto3

 

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στις τέσσερις εκδηλώσεις του φετεινού VIA EGNATIA σε Καβάλα & Θάσο. Ευχαρίστησε προσωπικά τον κ. Γ. Μυτιληνό για την συνεργασία όσον αφορά την δημιουργία της έκθεσης. Ενώ ευχαρίστησε την Ellinair, την Mouzenidis group και προσωπικά τον κ. Μουζενίδη για την συμβολή τους στην ανάπτυξη της περιοχής μέσω των πτήσεων που δρομολόγησαν.

egkainia_foto4

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας δώρισε στον κ. Μουζενίδη αντίγραφο γλυπτού έργου με το «δελφίνι και την Αφροδίτη» που αποτελεί χαρακτηριστικό εύρημα της Θάσου.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος του νησιού κ. Στ. Τσολάκης και ο Αντιδήμαρχος κ. Χ. Πεταμίδης, ο οποίος εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Θάσου.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ VIA EGNATIA συνεχίζονται σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.egkainia_foto5egkainia_foto6Για το πρόγραμμα εκδηλώσεων πατήστε εδώ.