Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Ενημέρωση | Γραφείο Τύπου | Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κατάθεση προτάσεων στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης πολιτιστικών και λοιπών δράσεων με την Π.Α.Μ.Θ. έτους 2017

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κατάθεση προτάσεων στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης πολιτιστικών και λοιπών δράσεων με την Π.Α.Μ.Θ. έτους 2017

Εκτύπωση
Στο πλαίσιο του έγκαιρου σχεδιασμού και προγραμματισμού των πολιτιστικών και λοιπών δράσεων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και της ένταξής τους στο Ετήσιο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έτους 2017, απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς όλα τα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματεία καθώς και τους εκπαιδευτικούς και λοιπούς φορείς της Π.Ε. Καβάλας, προκειμένου να καταθέσουν σχετικές προτάσεις για τη συνδιοργάνωση δράσεων, το αργότερο έως τις 30 Οκτωβρίου 2016.

Στο συνημμένο έγγραφο περιλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και προδιαγραφές. Οι φορείς καλούνται, στην πρόταση που θα καταθέσουν να αναγράφουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας (πλήρη επωνυμία, τηλέφωνο, e-mail) και παράλληλα να συμπληρώσουν το συνημμένο τεχνικό δελτίο στα πεδία που επισημαίνονται με αστερίσκο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Π.Ε. Καβάλας στο τηλέφωνο 2513-503357, Δευτέρα – Παρασκευή 08.00 – 15.00 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Δείτε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πατώντας εδώ

Δείτε το τεχνικό δελτίο πατώντας εδώ

Δείτε την σχετική αίτηση πατώντας εδώ